General

El PSC de Berga presenta una moció per demanar un debat ciutadà sobre la recollida de les escombraries

El PSC presenta al ple d’aquesta nit a l’Ajuntament de Berga una moció per demanar que s’iniciï un debat ciutadà sobre el servei de recollida d’escombraries a la ciutat. Els socialistes creuen que aquest és un debat pendent i consideren que cal parlar-ne en profunditat i ‘prendre decisions de cara a l’any que ve’. Ho ha explicat el portaveu del Grup Municipal del PSC a Berga, Dani Bullich, en una entrevista al programa Berguedà Nit.
El PSC també es qüestiona si cal que Berga continuï sent solidària amb la resta de pobles de la comarca participant d’aquest servei que gestiona el Consell Comarcal i recorden que cap des dos altres municipi més grans de la comarca no en prenen part. També proposen debatre si és adequat que es mantingui el pagament de les escombraries com a taxa, és a dir, que tothom pagui el mateix independentment de la seva renda. Tot plegat, al voltant d’un servei que consideren dolent i sobre una gestió per part del Consell, que segons Bullich, ha mostrat ‘una incompetència manifesta’.
El portaveu socialista ha avançat que en el ple d’aquesta nit també faran altres preguntes a l’equip de govern sobre la gestió del consistori, el manteniment i altres serveis de la ciutat. A més, s’oficialitzarà la renúncia del regidor Toni Baños que deixa el càrrec de regidor per motius personals i laborals. Entrarà com a nova regidora socialista (tot i que encara no pendrà possessió del càrrec en aquest ple) Sandra Lorente.

Estic amb tu

Comentaris