Cues a l’eix del Llobregat en l’operació sortida de tres dies festius

Complicacions viàries a l’eix del Llobregat, la C-16, en sentit nord, durant tota la tarda i vespre d’aquest divendres. L’operació sortida d’aquests tres dies festius ha complicat molt la circulació des de Gironella i fins a Bagà, amb trams molt complicats pel que fa a retencions. Això ha fet que molts cotxes hagin optat per entrar per dins de les poblacions o passar per la carretera vella de Cal Rosal, on també s’hi ha regitrat trànsit dens.
Aquest pontde la Constitució i la Puríssima mobilitzarà, segons el Servei Català de Trànsit, uns 585.000 vehicles, dels quals 450.000 sortiran de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Una gran majoria de vehicles van en direcció a les zones de muntanya, en el primer cap de setmana llarg de la temporada d’esquí. S’ha notat a l’eix del Llobregat, on també es preveu que l’operació tornada, dilluns a la tarda, sigui complicada.
FOTO: Ricard Codina

X