First Stop

General

Francesc Ribera, Titot, tornarà a actuar demà a Berga amb els Aramateix

El grup Aramateix, amb Francesc Ribera, Titot, al capdavant actuen demà al pavelló d’esports de Berga. Serà una actuació especial pel músic berguedà, que fa un any que no actua a la seva ciutat, i que veu en aquest concert una manera d’enllaçar amb el darrer que van fer els Brams al camp de futbol.
El concert servirà per presentar els catorze temes de ‘300 anys’ el darrer disc dels Aramateix, que acaba de sortir a la venda. Tot i així, fa mesos que els seguidors del grup han pogut escoltar les cançons del nou disc en directe. Fins i tot, a Grècia, on fa unes setmanes la formació va fer dos concerts. Unes actuacions, on el cantant berguedà es va trobar molt còmode, segons ha explicat al programa Berguedà Matí.
Els Aramateix compartiran cartell amb els Skàndol Públic. El concert forma part de la celebració dels 40 anys de l’esquerra independentista, que es fa a Berga.

Comentaris