PeuSA MAig 2020

General

L’Argentina és una de les destinacions més sol·licitades dels viatgers que tenen vacances a l’hivern

L’Argentina és una de les destinacions més sol·licitades entre els viatgers que volen fer una escapada llarga durant els mesos d’hivern, segons informa l’agència Zafiro Tours, de Berga.
El país sud-americà té atractius naturals en la zona més austral del planeta, on les temperatures són molt baixes, fins i tot a l’estiu, que es correspon al nostre hivern. Quan aquí és estiu, és impossible d’arribar-hi.
Leo Ballús, d’Avià, hi va viatjar juntament amb un grup nombrós de persones del Berguedà. Ha explicat la seva experiència al programa Mitja hora de viatges, de Ràdio Berga, i ha recomanat especialment la zona de la Terra del Foc: la capital de la regió, Ushuaia, i l’estret de Beagle.
També ha narrat les emocions que va sentir quan va veure de prop les glaceres del parc natural de Calafate.
Un cop a l’Argentina, Ballús va agafar diversos vols interns per arribar, també, al nord del país. Va ser a les cascades d’Iguazú, a la frontera amb el Brasil, i va poder veure la caiguda d’aigua des del cel, amb helicòpter, i des del riu mateix, amb una barca.
La viatgera avianesa també ha recomanat la visita a la capital, Buenos Aires, on diu que és imprescindible anar a veure un dels nombrosos espectacles de tangos que programen els teatres. També recomana un passeig pel barri de La Boca, conegut perquè dóna nom a un equip de futbol. Allà, totes les cases són de colors i es pot veure molt a prop la desembocadura del Riachuelo al riu La Plata.

Comentaris