L’estació d’esquí de Coll de Pal obre portes i presenta les novetats

Les pistes d’esquí han estat les protagonistes d’aquest tres dies de festa. Molts dels que s’han mogut aquest cap de setmana llarg han triat la muntanya per passar-hi el pont. També ha tingut un bon nombre de visitants l’estació d’esquí de Coll de Pal, que ha obert portes aquest cap de setmana. Es preveu que sigui una bona temporada. Les nevades han permès obrir molt aviat les pistes i, a més, Coll de Pal presenta algunes novetats com la cinta transportadora per a debutants. Tot plegat fa que l’estació berguedana sigui una bona opció per als esquiadors principiants, segons ha explicat al programa Berguedà Nit el president del Club d’Esquí Coll de Pal, Esteve Vivó.
De moment, l’estació està a l’espera que entri en funcionament l’enllaç entre Coll de Pal i la Molina, gràcies a la innivació de la pista de Comabella amb els nous canons de neu. Amb l’obertura de l’estació, el Club Esquí Coll de Pal ha iniciat la seva programació d’activitats. Des del passat cap de setmana, s’ofereix un monitor per aprendre el més bàsic de l’esquí i a partir del gener s’organitzaran altres activitats com una sortida nocturna amb raquetes.
El Club d’Esquí Coll de Pal, fundat al 1980, actualment té uns 500 socis. Darrerament, l’entitat ha posat en marxa un nou web on s’hi pot trobar informació sobre l’estat de les pistes, la previsió del temps i les activitats del club. L’adreça és www.cecolldepal.cat.

X