La Farsa presenta Anna Frank

General

Castellar del Riu farà obres de millora a la xarxa d’aigua de Llinars i Espinalbet

L’Ajuntament de Castellar del Riu destinarà 25.000 euros a la millora de la xarxa de subministrament d’aigua dels nuclis de Llinars i Espinalbet. Es tracta del projecte que es podrà fer gràcies a la subvenció del Fons Estatal d’Inversió Local. Els diners només donaran per fer alguns arranjaments que, això sí, deixaran la xarxa en força bones condicions. Es tracta d’un projecte que s’anava posposant per falta de finançament, segons ha explicat, Ramon Cabra, alcalde de Castellar del Riu. I és que l’Ajuntament ha hagut de recórrer a la Diputació de Barcelona per poder pagar la redacció del projecte i la direcció de l’obra.
Segons l’alcalde, el govern central ja ha confirmat la concessió de la subvenció, de manera que les obres es podran iniciar el proper mes de març o abril i estaran enllestides en uns tres mesos. Per fer aquest projecte, es crearan cinc llocs de treball.

Comentaris