40 anys de la coral d

General

La Generalitat i el Parc Fluvial del Llobregat organitzen una jornada sobre les tecnologies de la informació

La Generalitat i el Parc Fluvial del Llobregat han organitzat una jornada per acostar les tecnologies de la informació i la comunicació, les TIC, a les empreses. L’objectiu és donar eines perquè les empreses siguin més productives i millorin la seva competitivitat. La jornada s’adreça a gerents i directors de petites i mitjanes empreses, però també a emprenedors interessats en millorar en aquest aspecte. Per això, la sessió es planteja d’una manera molt pràctica, amb exemples reals.
A més, la jornada també s’aprofitarà per donar a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals. També s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de què es poden beneficiar les empreses. D’aquesta manera, es vol aconseguir que les TIC no siguin cosa només de les empreses grans. Tomàs Moré, coordinador del pla Pimestic de la Generalitat, ha remarcat que ara ningú ‘no pot renunciar’ a les noves tecnologies.
De moment, unes 35 empreses s’han inscrit en aquesta jornada, però qui ho vulgui encara pot apuntar-s’hi.

Comentaris