General

La Fira de Maig de Berga ha estat tot un èxit de participació, que ha tingut com a factor clau el bon temps

Bona nota pels dos dies de fira de maig. El certamen multisectorial celebrat els dies 1 i 2 de maig ha estat tot un èxit de participació, que ha tingut com a factor clau el bon temps. Segons ha explicat la Regidora de Promoció Econòmica, Rosa Guitart, enguany l’oferta pràcticament no ha variat respecte anys anteriors, la qual cosa en un any marcat per la crisi econòmica és tot un èxit. A més, Guitart també ha destacat fer dos dies de fira en comptes d’un de sol suposa molts avantatges. De fet, la regidora apostaria perquè la Fira de Maig “fos sempre de dos dies”, ha dit.
En total, la fira ha comptat amb més de cent expositors, la majoria d’empreses i entitats de la comarca, i l’automoció ha tornat a ser el protagonista amb una trentena d’expositors. L’Ajuntament de Berga, organitzador del certamen, pretenia amb aquesta fira donar un impuls i ser el millor aparador perquè les empreses donessin a conèixer els seus productes i reactivar així les vendes. Un objectiu que
també va remarcar Josep Lluís Bonet, president de l’empresa Freixenet i de Fira de Barcelona, que va assistir a la inauguració del certamen. En aquest sentit, l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, va destacar que igual que es va haver de fer en la fira de Barcelona, l’Ajuntament de Berga també ha hagut de posar esforços per mantenir el nivell de la fira i que així ha estat.
A part dels diferents expositors i estands, la fira també ha comptat amb actes paral·lels. Com cada any, no han faltat les exhibicions gimnàstiques a l’escenari de la plaça Viladomat, i a més també hi ha hagut una exposició de motos clàssiques a la Plaça Sant Pere, entre d’altres actes celebrats durant aquests dos dies de fira.

Comentaris