General

El fotògraf de Berga Frederic Garrido exposa a la llibreria Quatre Cantons

El fotògraf berguedà Fredreric Garrido exposa a la llibreria Quatre Cantons de Berga. La mostra es titula “On sóc”, perquè vol explicar les sensacions que tenim quan ens despertem a la nit desorientats, sense consciència de qui som, ni d’on som. Per fer aquestes fotografies, Garrido ha triat els carrers del barri vell de Berga com a rerefons i els personatges de Tràfec Teatre, que interpreten les sensacions que el fotògraf volia transmetre. Pel que fa a la tècnica ha triat la panoramització, amb la qual aconsegueix fotografies que agafen gairebé 360 graus d’imatge i així potencia la sensació onírica de la nit. Es tracta d’una exposició petita, amb sis fotografies de gran format, algunes de fins a 1,20 metres d’amplada. Per això, segons Garrido, l’espai de la llibreria Quatre Cantons és el més adequat per exposar-les.
“On sóc”, la nova exposició del fotògraf Frederic Garrido, es pot visitar fins al 30 de novembre a la llibreria Quatre Cantons de Berga, a la placeta Ciutat número 12.

Estic amb tu

Comentaris