General

Es tanquen amb èxit els tallers d’estiu per a joves de Berga

Els tallers d’estiu de Berga, organitzats per l’Ajuntament de Berga i dirigits al jovent, s’acaben avui, divendres, amb la cloenda del taller de DJ. Tots han tingut una bona acceptació i 26 nois i noies han gaudit d’aquestes propostes pensades tant en l’oci com en la formació.
Dins del cicle Juliol Jove, la primera setmana de juliol es va fer el taller de defensa personal, que es va tancar amb una valoració positiva tant pels joves participants com pel centre esportiu municipal El Tossalet, que és on es feia l’activitat.
Del 21 al 24 de juliol els tallers van ser de curtmetratges. Gus Orriols, professional del sector audiovisual, va conduir el taller, en què els nois i noies van aprendre a crear un guió i el van rodar. Un cop editat, pel mateix Orriols, a finals d’agost es farà la projecció del film al pavelló de Suècia, en una data encara per determinar. A més, aquest curtmetratge, creat i realitzat per joves d’entre 12 i 16 anys, es presentarà a la secció amateur (la Sintetitza) del Festival Internacional de Curtmetratges dels Pirineus d’enguany, que es farà del 15 al 19 de setembre a la sala A del Cinema Catalunya de Berga.
I finalment, del 27 al 30 de juliol, dins del cicle de tallers Juliol Jove de Berga, s’ha fet un taller a la fresca i amb molt ritme: el taller de DJ, que ha dut a terme l’entitat La Fàbrica, a la plaça del Forn.

Estic amb tu

Comentaris