General

Accident de trànsit a la C-16 a Berga, i atropellament a l’interior de la ciutat

Un xoc frontal entre dos turismes a l’eix del Llobregat, la C-16, a Berga (a l’alçada de l’entrada centre) ha fet tres ferits. L’accident s’ha produït aquesta tarda, cap a les 5, per causes que es desconeixen i s’han hagut de traslladar a l’hospital Sant Bernabé a tres persones, dues de les quals són grans i han patit ferides de consideració, segons han informat els Bombers, que juntament amb Mossos, Policia Local i Serveis Mèdics s’han desplaçat al lloc dels fets.
I també aquesta tarda, pels volts de les 6, hi ha hagut un atropellament a l’interior de Berga. Concretament ha estat a la carretera de Sant Fruitós (a davant de la botiga d’esports Tàndem). Un cotxe, un Nissan, que venia de la Gran Via ha girat quan tenia el seu semàfor verd i no ha vist que pel pas de vianants, també amb el semàfor verd (perquè al ser diferents carrers coincideix), creuava una dona. L’ha atropellat i la dona ha rebut sobretot de les cames, amb ferides greus, per això ha fet falta que l’atengués una ambulància medicalitzada al lloc dels fets. I després se l’ha traslladat a l’hospital. Es tracta d’una veïna de Berga de 46 anys, segons ha informat la Policia Local, que també ha comentat que com a conseqüència de l’atropellament, ha fet falta tallar el trànsit durant una estona a la carretera de Sant Fruitós.

Estic amb tu

Comentaris