General

La Festa Major de Bagà presenta una oferta amb la música en directe com a protagonista

Bagà comença avui la Festa Major. Un cop recuperats ja de les Festes de la Baronia de Pinós, els carrers de la vila es tornen a omplir d’activitats. El programa d’actes s’obrirà aquesta tarda (a les 6) amb l’actriu Mayte Carreras que llegirà el pregó i s’allargarà fins el pròxim dimarts, 3 d’agost. El programa d’enguany inclou activitats per a tots els públics, però la música guanya pes i serà present durant tots els dies de Festa. Aquesta nit a 2/4 de 12 hi haurà concert a la piscina municipal i a partir de la 1 Disco Show Party. Cal destacar les actuacions de l’Orquestra Rosaleda, demà dissabte, amb concert a la tarda i ball a la nit, i el gran concert de dilluns (al Pavelló Municipal) amb els grups Maffia, Destruits i Manolito’s Band. Paco Maldonado, regidor de Bagà i responsable de la Festa Major, s’ha mostrat satisfet amb la programació que s’ha pogut presentar, tot i la reducció del pressupost.
D’altra banda, tampoc faltaran els actes marcats per la tradició: la missa en honor a Sant Esteve (dimarts), la cercavila pels carrers amb els geganters, els grallers i el grup Tambagà (demà dissabte), les sardanes (diumenge), els concursos de truc i botifarra i les havaneres, a la plaça Porxada i amb el grup Morralla, que dilluns posarà el punt i final a la festa. Els més petits de la casa també hi podran participar, ja que dues de les tardes estaran dedicades al públic infantil: demà, a les 6 de la tarda, hi haurà festa de l’escuma a càrrec de Paréntesis Group i dilluns a la plaça Porxada hi haurà animació infantil amb Jordi Tonietti. Les matinades quedaran reservades per als joves i, a més dels concerts, també hi haurà sessions de discoteca mòbil amb els dj’s locals Albert Gaona i Marc Freixa.
Avui el grup La Faia havia de representar l’obra “Ens ha caigut la sogra”, però s’ha hagut de suspendre per causes de força major.

Estic amb tu

Comentaris