Frankfurt Berga

General

Una quarantena de persones participen a la jornada ‘Inverteix al Berguedà’

Una quarantena d’assistents entre empresaris i representants de diferents ens públics van assistir ahir, dijous, a la segona jornada ‘Inverteix al Berguedà’, organitzada pel Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) i l’Associació d’Empresaris del Berguedà (ACEB).
Davant la necessitat de donar suport a iniciatives i aprofitar recursos en l’actual situació econòmica, s’ha fet aquesta jornada amb l’objectiu d’informar de les ajudes i subvencions que hi ha a la comarca, que van destinades tant per a projectes empresarials com per a iniciatives públiques impulsades per ens locals que vulguin invertir al territori.
Hi va haver ponències centrades en quatre grans línies d’ajuts. Per una banda, Montserrat Fontarnau, delegada territorial d’ACCIÓ de la Generalitat a la Catalunya central, va parlar de l’imminent convocatòria d’ajudes per a actuacions de reindustrialització, i també dels ajuts miner, tant de la convocatòria general com la destinada a petits projectes.
D’altra banda, Cristina Garròs, gerent de l’associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya central, va explicar el programa Leader.
Per acabar, Rosa Pujols, tècnica del Servei d’Innovació i Empresa del CFI, va fer un repàs d’altres incentius i finançaments disponibles.
Totes aquelles persones que vulguin rebre més informació dels temes que es van tractar en aquesta jornada, es poden posar en contacte amb el Servei d’Innovació i d’Empresa del CFI, al telèfon 93 824 77 00.

Estic amb tu

Comentaris