Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els pares dels alumnes de primària de Navàs contents amb el futur institut-escola

Els pares i mares dels alumnes de l’escola pública Sant Jordi de Navàs han rebut amb una gran satisfacció la notícia que el departament d’Educació de la Generalitat crearà un institut-escola al poble, la qual cosa evitarà que els seus fills hagin d’anar fora de Navàs (a Sallent o Puig-reig) per cursar la secundària dins l’ensenyament públic.
La notícia es va conèixer la setmana passada i ahir la direcció de l’escola va enviar una carta a pares i mares ja que el nou centre estarà integrat a l’escola. Això sí, s’ubicarà en mòduls prefabricats, és a dir cargoleres, en un espai desvinculat del de l’escola, en uns terrenys entre l’estació d’autobusos i el passeig de Ramon Vall. Segons Jaume Vilà, de la comissió Pro Institut, encara que sigui sense un edifici propi i només amb els quatre cursos d’ESO, ja estan contents i creuen que han assolit l’objectiu que es van marcar.
La creació de l’institut-escola, un nou tipus de centre que acull alumnes des de 3 fins a 16 anys i que preveu la nova Llei d’Educació, permetrà als 52 alumnes que ara mateix fan sisè a l’escola continuar estudiant a Navàs dins el sistema públic. Els mòduls es començaran a instal•lar a l’estiu als terrenys que l’Ajuntament ja va cedir al departament d’Educació. N’hi haurà que es destinaran a aules, equipades amb pissarres digitals, i altres a despatxos o a menjador.

Comentaris