Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Navàs clou el concurs de cinema i vídeo amb l’acte d’entrega de premis

El Concurs Nacional de Cinema i Vídeo de Navàs es va cloure aquest diumenge passat amb la projecció d’alguns dels curtmetratges guanyadors i amb l’entrega de premis.
En la categoria de reportatges i documentals el guanyador va ser ‘0,39’, de Juan Bidegain. El segon premi se’l va endur l’obra ‘Van Nath, pintar o morir’, de Josep Vidal. I el tercer premi va recaure a Roger Villarroya per ‘Capicúa’.
Pel que fa la categoria d’argument i fantasia, el primer premi va ser pel curt titulat ‘Campo de batalla’, de Fran Casanova. El segon se’l va endur ‘360 graus’, de Maja Djokic. I el tercer premi el va guanyar Juan Enrique Sánchez amb ‘Berlín’.
A part d’aquests sis guardons, es va concedir un premi destinat a autors locals o curtmetratges enregistrats a Navàs. Va guanyar ‘Bermell’, de l’autor Joan Planas. I també es va lliurar el premi extraordinari El campanar, que va ser pel film ‘Estar aquí’, de Sílvia González.
Amb l’entrega de premis es va tancar la 29a edició del Concurs Nacional de Cinema i Vídeo de Navàs, que organitza Foto Film. Els membres d’aquesta entitat n’han fet un bon balanç, tant pel nivell dels films presentats com per l’elevada participació, amb 105 obres.

Comentaris