Teatre Hivern 2021

General

Coma és més a prop de guanyar el Dakar

El ral·li Dakar pot haver quedat pràcticament sentenciat després de la desena etapa, que ha estat l’especial de 176 quilòmetres entre Copiapó i Chilecito. En motos, Marc Coma gairebé ha decidit la prova perquè li ha tret prop de 10 minuts a Cyril Despres, que ha caigut en un esvoranc de fang i ha perdut gairebé 10 minuts per sortir-ne. Aquest error ha afavorit a Coma i ha fet que la diferencia entre els dos pilots sigui de 18 minuts i 10 segons a la classificació general. El pilot d’Avià s’ha mostrat molt content amb la victòria encara que ha admès que “ha estat una especial molt dura i també és una de les més dures del ral·li. Hem tingut alguns problemes amb la navegació i ens hem perdut, però finalment hem aconseguit trobar el camí correcte”. D’altra banda, Coma assegura que “ha estat fantàstic guanyar l’etapa”, però és prudent respecte les possibilitats de proclamar-se campió del Dakar.
Quan només falten cinc dies perquè el Dakar torni a Buenos Aires, tot està encara per decidir. Tot i això, Marc Coma que té al seu abast guanyar el seu tercer Dakar, però el que ja no té possibilitats és Nani Roma, que va veure com el seu Nissan va dir prou, i es va veure obligat a abandonar.
El duel per la victòria en la categoria de cotxes entre Carlos Sainz i Nasser Al-Attiyah s’està decantant del costat del qatarià, que ha tret més de 9 minuts al madrileny i ara disposa de 12’37’’ de marge al capdavant de la general. La 10a etapa l’ha guanyada Ginel de Villiers.
Demà dijous es disputarà un etapa especial de 622 quilòmetres entre Chilecito i San Juan.

Estic amb tu

Comentaris