Teatre Hivern 2021

General

Coma continua líder i Despres retalla dos minuts

Marc Coma ha acabat segon en la onzena etapa del Dakar. El vencedor ha estat el seu màxim rival, Cyril Despres que ha retallat dos minuts al pilot avianès en la classificació general. El francès ha completat l’especial de 622 quilòmetres entre Chilecito i San Juan amb un temps de 4 hores, 33 minuts i 13 segons, mentre que Coma ha travessat la línia de meta en segona posició i fent un temps de 4 hores i 35 minuts i 24 segons. Els pilots han hagut de fer front a les altes temperatures i els organitzadors de la prova han decidit retallar els últims 92 quilòmetres de l’etapa, ja que el darrer tram del recorregut presentava esvorancs, rocs i pedres que dificultaven la realització de la cursa.
Després d’aquest resultat, Marc Coma continua liderant la classificació general en la categoria de motos i manté una diferència de 15 minuts i 59 segons respecte Cyril Despres.
Després de la prova, el pilot d’Avià ha assegurat que “ha estat un dia molt dur” i que aquest any el Dakar “està sent molt exigent”. Coma ha tingut problemes amb la suspensió de la seva KTM, però ha afirmat que “no ha estat res important”. Coma ha afegit que demà serà un “dia clau que afrontarem amb tranquil·litat, però amb la dificultat que l’etapa és molt llarga”. Aquest divendres, els pilots s’hauran d’enfrontar a una etapa especial de 555 quilòmetres entre San Juan i Córdoba.

Estic amb tu

Comentaris