General

Ricard Coma: “ha estat un Dakar dur però el Marc ha aconseguit la victòria i estem molt contents”

Marc Coma ha col·locat Avià en el mapa mundial, i els avianesos n’estan encantats i tenen a Marc Coma com el seu ídol esportiu. El segueixen, l’animen i l’aprecien molt perquè és un poble petit i tots es coneixen. N’estan orgullosos de tenir un pilot de motos tricampió del Dakar al seu poble, i de fet molts conciutadans seus aniran dimecres a Barcelona a rebre’l a l’aeroport, o bé diumenge participaran de la festa d’homenatge.
I per orgullosos, la seva dona i els seus pares. Ricard Coma, el pare del Marc, ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga que estan molt contents per la fita aconseguida pel Marc, que l’esforç i el treball han valgut la pena i que es mereixia aquesta victòria del ral·li Dakar 2011.
El pare de Marc Coma ha confessat que han viscut el Dakar amb nervis, seguint-lo dia a dia, analitzant etapa per etapa per veure amb què es podia trobar, però sobretot, ha dit, amb la confiança que Marc Coma podia guanyar el Dakar per tercer cop (ja ho va fer el 2006 i al 2009). Així ha estat, malgrat el pilot de motos avianès reconegués ahir que ha estat un Dakar molt dur. El seu pare pensa que sí, que ha estat complicat: “ha estat dur però ho ha aconseguit”.
Un cop acabat el ral·li, Marc Coma ha celebrat la victòria amb el seu equip però encara no ho ha fet amb els seus, que l’esperen aquí a Catalunya. Per això, Ricard Coma ha remarcat que ja tenen ganes de veure’l, d’abraçar-lo, de felicitar-lo en persona i de celebrar plegats la victòria del Dakar en motos. I és que en els últims dies, mentre es disputava la prova, Ricard Coma no ha parlat massa amb el seu fill perquè li va dir que es concentrés amb la seva feina i que ell ja el seguia des d’aquí, que si no hi havia cap problema no calia que el truqués cada dia. Ricard Coma no ha parlat amb ell a diari però l’ha seguit a cada moment per Internet, no se li ha escapat cap detall del Dakar.

Estic amb tu

Comentaris