Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Berguedà serà aquest cap de setmana a la fira turística Mahana, a Toulouse

El Berguedà participarà aquest pròxim cap de setmana, de divendres a diumenge, a la fira turística Mahana-Destinations Toulouse. Es tracta d’una mostra genèrica en l’àmbit del turisme però que és especialment interessant per al Berguedà ja que hi passa un públic que pot estar molt interessat a visitar la comarca. Ho ha explicat a Ràdio Berga la tècnica de Turisme del Consell Comarcal Imma Espelt: “és un certamen molt profitós per a la comarca ja que atreu a un públic potencial proper i nombrós. A Toulouse i la seva àrea metropolitana hi viuen uns 3 milions de persones, les quals estan a unes 3 hores del Berguedà”.
És el tercer any consecutiu que el Berguedà pren part en aquesta fira perquè els gestors turístics de la comarca han detectat que “és un públic proper, que quan coneix el Berguedà, el visita” i que ha anat creixent en els últims anys. Segons Espelt, l’oferta de turisme familiar amb propostes d’esport, de natura i culturals és molt adient per al públic francès. També és un atractiu important el camí dels Bons Homes, que té una part que transcorre per França, on és força conegut. Unes propostes que el Berguedà donarà a conèixer en aquesta mostra. Un tipus de promoció, el de les fires, que “ha anat perdent poder de convocatòria a causa d’Internet, però que s’ha pogut comprovar que té una repercussió important”.
El Berguedà ha elaborat un calendari de fires de l’any 2011 que, a més de les que es fan a Catalunya, inclou mostres estatals (a Madrid, Bilbao, Toledo i Inca) i internacionals (Toulouse, Amsterdam i Düsseldorf). En totes hi participen de manera conjunta l’àrea de Turisme del Consell Comarcal, el Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà i el Consorci del Parc Fluvial del Llobregat. En aquesta fira a Toulouse la comarca tindrà representació sota l’aixopluc de l’estand de la marca Pirineus, dins l’estand general de Catalunya.

Comentaris