Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Mònica Grandia encapçalarà la llista d’ERC a Berga si així ho ratifica l’assemblea de militants

Mònica Grandia serà, si no hi ha res de nou, la cap de llista d’ERC a Berga. De moment és l’única precandidata per encapçalar la candidatura i el seu nom l’hauran de ratificar els militants en assemblea, el divendres 18 de març. Per tant, només falta la confirmació oficial per parlar de Grandia com a alcaldable d’ERC per Berga. Serà la tercera dona cap de llista, juntament amb Encarna Sánchez, del PSC; i Anna Maria Guijarro, de la CUP.
Membre de la JERC des de fa alguns anys, la berguedana Mònica Grandia té 24 anys i tot i la seva joventut té molt clar que està decidida a treballar per “millorar Berga en molts aspectes”, ha dit. En aquest sentit, el repte que es marca Esquerra és com a mínim poder doblar l’únic regidor que tenen actualment a l’Ajuntament de Berga (a l’oposició).
ERC presentarà una llista renovada, que Grandia encara no ha volgut avançar perquè s’està acabant d’elaborar, així com també s’està treballant enj la confecció del programa electoral. I paral·lelament, Esquerra de Berga manté contactes amb Solidaritat Catalana per la Independència, una formació també independentista que té intenció de presentar-se per Berga a les eleccions municipals del maig però que està estudiant si fer-ho o no en solitari. De fet, sembla que amb la CUP les converses no van prosperar i amb ERC no es descarta que es pugui arribar a un acord. Les converses no s’han tancat entre una i altra formació. ERC, això sí, té clar que es presentaran amb les seves sigles i que en tot cas sigui Solidaritat qui se sumi al seu projecte, segons ha argumentat Grandia.
Mònica Grandia té 24 anys, viu a Berga i estudia un grau superior de serveis socioculturals. A part, treballa de monitora d’extraescolars i també en un bar. Des de fa temps és responsable la coral infantil Xerics, de Berga

Comentaris