General

El local de joves de Berga estarà enllestit a l’estiu

Aquest estiu Berga ja disposarà d’un local de joves. Aquesta és la previsió de l’Ajuntament, que està habilitant els baixos de l’edifici d’habitatges socials construït per Adigsa al carrer Mossèn Espelt. Es tracta d’unes instal·lacions modernes i adaptades a les necessitats del jovent de la ciutat. Tenir aquest local era una reivindicació dels joves, però també una promesa de l’actual equip de govern (CiU). Per això, la regidora de l’àrea Social de l’Ajuntament de Berga, Maribel Iglesias, s’ha mostrat satisfeta de l’evolució que porten els treballs. Ho ha dit aquest matí, en una visita d’obres durant la qual l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha recordat que fa anys que es treballa per aconseguir un local de joves com aquest, que permeti la realització de moltes i diverses activitats.
El local, que serà plurifuncional, compta amb uns 280 metres quadrats on hi haurà el punt jove, un local d’assaig per a grups musicals insonoritzat, sala polivalent i d’exposicions, despatxos i zona wifi, entre altres. La tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Berga serà la persona que hi treballarà i s’encarregarà de coordinar els serveis i la utilització de les instal·lacions.
Les obres, que van començar a mitjans de gener, tenen un cost de prop de 180.000 euros, i les està executant l’empresa constructora Beravi. La primera de les fases consisteix en l’habilitació de la part davantera del local destinada al punt jove, sala d’exposicions, serveis i accés d’emergència. A la segona fase, que començarà de seguida que acabi la primera, servirà per construir la resta de sales i posar-hi el mobiliari.

Comentaris