General

El pla general i la Portella, objectius de Maria Antonia Raurell a La Quar

Acabar el Pla General del municipi i la restauració del Monestir de la Portella, són dos dels objectius de Maria Antònia Raurell, l’actual alcaldessa de La Quar, que es torna a presentar a les eleccions municipals per Convergència i Unió.
Raurell, en declaracions a Ràdio Berga, diu que està satisfeta d’haver pogut fer arribar l’aigua i la llum a totes les masies del municipi al llarg dels darrers anys, i dels ajuts rebuts de les grans administracions però creu urgent acabar el Pla General del Municipi.
També són objectius poder finalitzar la restauració del Monestir de la Portella després de dues dècades, i impulsar un recorregut lúdic i històric per a fomentar el turisme al municipi.
Maria Antònia Raurell es presenta a les eleccions per acabar les actuacions pendents i està contenta del suport dels veïns perquè segons diu, tot el municipi l’ajuda molt.
Recordem que a La Quar, l’ajuntament és format pel consell obert que encapçala Maria Antònia Raurell des de fa 12 anys, concretament des del 3 de juliol de 1999, quan va agafar el relleu de Joan Bernat.

Comentaris