First Stop

General

Més de 3.000 persones seran diumenge a Berga per la Diada de Puntaires

Berga serà aquest diumenge la capital mundial de les puntes de coixí. La ciutat acollirà la 24ena edició de la Diada de la Puntaire, la principal trobada anual que celebra aquest col•lectiu i que aplegarà al passeig de la Indústria, 2.200 puntaires. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Berga i l’Associació Catalana de Puntaires, la qual va acceptar la sol•licitud del consistori berguedà per acollir el certamen.
Rosa Guitart, regidora de Promoció Econòmica de Berga, ja explicat que entre puntaires i acompanyants per a diumenge a Berga s’espera la presència de més de 3.000 persones. La plaça Viladomat i el passeig de la Indústria es convertiran en un estol de puntaires vingudes d’arreu de Catalunya per participar en aquesta trobada, que també tindrà una mostra de productes de punta de coixí amb una quarantena de parades de diversos punts de l’estat i altres països.
L’esdeveniment té tal magnitud que l’Ajuntament ha demanat la col•laboració de diverses entitats de la ciutat com La Bauma dels Encantats, la Penya Boletaire, l’Escola de Música i els Bastoners, que col•laboraran en tota mena de tasques. Des de l’animació fins a servir entrepans. A més, per a tots els participants s’han preparat visites guiades als museus de la ciutat i visites a Queralt, on s’hi podrà arribar amb un autobús llançadora.
Degut a la impossibilitat de poder desplaçar tanta gent i ubicar-la en un altre espai, en cas de pluja, els organitzadors suspendrien la trobada i totes les activitats previstes.

Comentaris