General

Els nous regidors de CiU assumeixen Urbanisme, Sanitat, Educació i Barris

Avui és el primer dia laborable per al nou equip de govern de Berga. Dissabte Juli Gendrau, de CiU, va ser investit per segona vegada alcalde de Berga i va presentar el cartipàs per als propers quatre anys, el qual, amb nou regidors, reparteix més les tasques i dóna responsabilitats de pes a les noves incorporacions.
Com ja va a avançar a Ràdio Berga, l’alcalde, Juli Gendrau, assumeix la cartera de Promoció Econòmica ja que reactivar l’economia és la principal prioritat del seu programa de govern. Gendrau ho va reiterar en el seu discurs d’investidura, en què va assegurar que els actuals són moments “difícils però també d’esperança, en què amb la suma de tots posarem les bases per a un futur més pròsper amb la recuperació econòmica i la cohesió social com les nostres prioritats”.
Pel que fa a la resta de l’equip. Es manté al capdavant d’una de les àrees més grans, Benestar Social, Maribel Iglesias, mentre que Ramon Bajona es queda amb Governació, incorpora Personal, però cedeix Esports a Jaume Vegas, que també portarà Festes i Joventut. Jaume Vima continua al càrrec de Patum i suma Cultura. I els nous regidors també assumeixen àrees de pes. Conxita Medina ho fa amb Sanitat i Salut Pública; Àngel Guiu agafa Urbanisme i Medi Ambient; Sílvia Salvador es fa càrrec d’Hisenda i Educació; i Ramon Gorgas, Barris i Serveis.
És un equip ampli gràcies als resultats electorals, que donen a CiU majoria absoluta. En el seu discurs Gendrau es va comprometre a “dialogar amb tothom” i explícitament va demanar als regidors de l’oposició que “denuncieu tot el que penseu que es fa malament però amb rigor i serietat i que dediqueu tanta energia a criticar com a proposar solucions”. En aquest sentit es va comprometre a “oficialitzar” la junta de portaveus i les reunions periòdiques amb tots els grups de l’oposició.

Comentaris