Concert de Patum al Museu Etnològic de Barcelona

La Patum en format de música tradicional serà la protagonista aquest dimarts a les 6 de la tarda, al Museu Etnològic de Barcelona, amb un concert anomenat ‘Músiques i Fantasies de Patum’ a càrrec dels alumnes del ‘Conjunt de música tradicional’ de l’Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC. El concert coincidirà amb l’exposició ‘La Patum i altres patrimonis’ que es pot veure al Museu fins al proper gener. Segons Manu Sabater, del conjunt organitzador, les peces de la Patum són un dels patrimonis musicals més importants del país i la idea del concert va sorgir del mateix grup de música tradicional.
El concert estarà dirigit per Marcel Casellas i Cati Planas i és d’entrada gratuïta. A la primera part s’interpretaran diversos arranjaments i a la segona, quatre fantasies. Tant els arranjaments de la primera part com les fantasies estan inspirades en músiques de diverses comparses de la Patum que el directors van triar. El concert ‘Músiques i Fantasies de la Patum’ se celebrarà aquest dimarts a les 6 de la tarda al Museu Etnològic de Barcelona, que és situat al passeig Santa Madrona, 16-22 del Parc de Montjuïc, a Barcelona.

X