General

La Llar Santa Maria de Queralt celebra la Patum més concorreguda

La Patum més entranyable, la de la Llar Santa Maria de Queralt, va ser ahir la més concorreguda dels darrers anys, amb centenars de persones que no es van voler perdre aquesta festa tant sentida i estimada. Al llarg de més de dues hores, els joves de la Llar i del Taller Coloma, van oferir una Patum plena de força, il•lusió i sentiment. Una festa que va anar perfecte després d’un mes de feina tant dels mestres com dels nois i noies que hi participen, tal i com explicava en directe als micròfons de Ràdio Berga, la directora de la Llar, Anna Córdoba.
Passats dos quarts de set, va començar la Patum de la Llar, amb totes les comparses a punt. Un salt que va acabar a quarts de nou amb un salt de 18 plens, que van fer esclatar un llarg aplaudiment als assistents. La Núria que va saltar de ple, explicava a Ràdio Berga que estava molt contenta perquè havia saltat molt bé. Una desena llarga de tirabols a càrrec de la banda de l’escola municipal de música de Berga van posar el punt i final a aquesta festa impregnada d’un intens sentiment, més que el que a vegades es pot veure a la plaça de Sant Pere, segons comentava l’alcalde, Juli Gendrau. Aquesta edició va comptar l’estrena de quatre cavallets nous, les camises dels geganters i el barret blau del Nan Nou.

Comentaris