General

Borredà celebra la 25a edició del torneig d’estiu de futbol sala

Comença el 25è torneig d’estiu de futbol sala de Borredà. Ahir, 3 partits van omplir la nit a partir de 2/4 de 10 del vespre. Els espectadors van poder gaudir d’uns enfrontaments igualats entre equips locals i conjunts de Berga i Alpens. Uns enfrontaments que s’allargaran fins divendres que ve, dia en què es disputaran les finals.
La gran novetat d’enguany és el 1r torneig de futbol 3×3 que se celebrarà demà dissabte. Equips d’un màxim de 4 persones, amb possibilitat de ser mixtes, competiran durant tota la tarda a la pista poliesportiva de Borredà. Ivan Tubau, un dels organitzadors de la cita esportiva, ha explicat a La Terrassa de Ràdio Berga, que esperen que la proposta tingui èxit.
Per celebrar el 25è aniversari del torneig, l’organització ha volgut que aquesta edició sigui especial. Per començar, aquest any es regalen samarretes commemoratives a tots els equips participants. A més, el primer classificat s’endurà una rèplica de la copa d’Europa de futbol i un suculent premi en metàl·lic. I tot això sense oblidar els diversos concerts i DJs que ompliran les nits de tota la setmana.
Avui divendres, el grup berguedà Eskac i Mat i el DJ Marc allargaran la festa fins altes hores de la matinada. Diumenge hi haurà el concert del grup local Deboits i divendres 19, dia de les finals, el DJ Dare i unes gogos posaran punt final a una setmana plena d’esport i de festa.

Comentaris