Acaba el curs ‘Les claus de l’èxit’ destinat a joves emprenedors

Les claus de l’èxit. Aquest és el nom del curs que avui ha acabat a les aules de l’antiga caserna, organitzat pel Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs – Berguedà. Es tracta d’una innovadora iniciativa que s’emmarca en el projecte CATCENTRAL 2.0 Innovació i Talent’ que porta a terme el CFI juntament amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Consorci del Moianès. El gerent del CFI, Eduard Barcons ha fet una valoració molt positiva del curs destinat a joves emprenedors realitzat per la psicòloga i formadora Lídia Costa, l’objectiu del qual és el de facilitar l’adquisició de competències i habilitats per a portar a terme amb èxit un projecte professional, tant en el camp de l’emprenedoria com en el mercat laboral. Segons Lídia Costa, l’experiència ha estat molt positiva sobretot per la dinàmica de treball del grup.
Segons Costa, l’objectiu comú dels participants ha estat la millora de la comunicació personal, tot i la varietat d’orígens i de situacions.
Dos de la quinzena de participants al curs, Maria Jesús Soler i David Puerta, han destacat als micròfons de Ràdio Berga que el curs ha estat molt interessant i enriquidor, tant a nivell personal com professional.
Dins del projecte CATCENTRAL 2.0 Innovació i Talent, s’han portat a terme amb èxit diversos cursos des del mes de juliol a les tres zones d’influència dels consorcis participants. El proper 19 de setembre hi haurà un curs sobre ‘Com desenvolupar productes i serveis’ adreçat a persones del sector agroalimentari de la turisme rural, que es farà a la Fundació Alícia, a Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages.

X