Dues turistes a sou valoren la qualitat del sector turístic al Berguedà

Ja són al Berguedà les dues turistes que la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona han contractat perquè durant 21 dies viatgin per tota la província i expliquin la seva experiència a través de les xarxes socials. Aquestes dues turistes a sou, Alba Danés i Laura Saula, es van posar en ruta aquest passat dilluns i avui han arribat a casa nostra, on s’hi estaran tot el cap de setmana. Durant la seva estada a la comarca visitaran el santuari de Queralt, Castellar del Riu, aniran al Museu del Ciment i als Jardins Artigas, a la Pobla de Lillet, i acabaran el seu pas per la comarca coneixent Vilada, Sant Jaume de Frontanyà i Borredà. Abans ja han passat per Vic, la Vall de Sau, el Montseny. Encara els queden més de quinze dies de fer el turista per les comarques de Barcelona. Després de visitar el Berguedà aniran cap al Moianès i el Vallès Oriental, el Maresme, el Garraf, Vilafranca del Penedès, l’Anoia, el Cardener i acabaran a Barcelona ciutat. Tot el que vegin, visquin i coneguin ho expliquen al moment a través d’Internet.
Totes dues han estat seleccionades per treballar com a “turistes de qualitat” amb l’objectiu de promocionar el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). Aquest sistema és un projecte de millora dels serveis de les destinacions turístiques i les empreses del sector.

X