Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs rep 85 curtmetratges

El Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs ha rebut 85 curtmetratges: 13 en la categoria de reportatges i documentals i 72 en la d’argument i fantasia. És segons els organitzadors, l’entitat Foto Film Navàs, una bona xifra, i no només en destaquen la quantitat d’obres presentades sinó també el fet que siguin procedents de diferents punts de l’estat espanyol i sobretot, i sobretot la qualitat dels curtmetratges. Ho ha comentat el president de Foto Film, Josep Obradors.
El Concurs nacional de Cinema i Vídeo de Navàs arriba enguany a l’edició número 30, una efemèride que se celebrarà de manera especial. En aquest sentit, a l’acte d’entrega de premis hi participarà l’escola de música de Navàs, que interpretarà peces de bandes sonores de pel·lícules conegudes. Després, es farà la projecció dels films guanyadors i per acabar el repartiment de premis. Serà aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda al casal Sant Genís de Navàs. En total es donaran vuit premis: primer, segon i tercer de la categoria de reportatges i documentals; primer segon i tercer, de la categoria d’argument i fantasia (que són 200 euros i trofeu pel primer, 100 euros i trofeu pel segon, i pel tercer un trofeu); també hi haurà un premi extraordinari dotat amb 300 euros, i un premi local (un trofeu). Els aficionats al cinema ja ho sabeu: cita diumenge a Navàs. I abans, aquest divendres, ja es farà una projecció d’alguns dels curts seleccionats pel jurat. És, segons ha explicat el president de Foto Film, una manera de fer difusió dels millors treballs que es presenten al certamen.
Després de 30 anys de fer-se, el concurs de vídeo de Navàs continua tenint una bona acceptació i manté un bon nombre de participants. Això incentiva a l’entitat organitzadora a continuar any rere any. De fet, el concurs no és l’única activitat que programa el Foto Film Navàs, que també organitza, per exemple, cicles de cinema per recordar o de cinema a la fresca. A més, ara, en motiu dels 30 anys del Concurs de Cinema i Vídeo ha publicat un diari especial que es diu ‘L’objectiu’ i que explica la trajectòria del certamen i de l’entitat. Una publicació que es pot adquirir gratuïtament a diversos establiments de Navàs.

Comentaris