Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Cal Rosal decidirà per segon any consecutiu el campió d’Espanya de trial

Aquest cap de setmana, Cal Rosal gaudirà un any més del trial de més nivell. El Motoclub Baix Berguedà i els Amics del Motor de Cal Rosal organitzen per tercer any consecutiu l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial, que per segona vegada serà decisiva per conèixer el guanyador. En aquesta última prova arriba com a líder Toni Bou, que només té tres punts d’avantatge davant el segon Albert Cabestany. Tots dos competiran a Cal Rosal, així com altres dels pilots destacats de l’especialitat com són Jeroni Fajardo i Adam Raga. La representació berguedana la hi posarà Pere Borrellas, del Motoclub Baix Berguedà, que en el seu primer any en la màxima categoria aspira diumenge a assolir la sisena posició.
Durant el cap de setmana, l’organització mobilitzarà un total de 150 persones perquè tot surti a la perfecció. El president del Motoclub Baix Berguedà, Rossend Soler, destacat que es tracta d’un esdeveniment de gran envergadura per a una entitat com el Motoclub, que d’altra banda és un dels clubs més actius del país, ja que organitzen més d’una vintena de proves l’any i de totes les especialitats com enduro, trial o motocròs. En aquesta edició, hi haurà dotze zones, una de les quals serà l’Indoor instal•la a la zona del Mercat del Bolet. La meitat són zones de nova creació, algunes de terra, altres combinen rocs i molsa i no faltaran les típiques de Cal Rosal, amb pedres molt grans, que fan les zones més espectaculars.
Els dos campionats faran que a Cal Rosal es respiri l’ambient del motor de competició i que molts visitants s’acostin a la colònia atrets per l’esdeveniment. Judit Carreras, alcaldessa d’Olvan, ha destacat “l’aliança” entre l’esport i el món del motor i els serveis que oberts “tot l’any” es poden trobar a Cal Rosal.
El pàdoc quedarà obert aquest divendres a la tarda, a partir de les 3. Dissabte al matí hi haurà l’entrenament dels pilots i a la tarda es faran les verificacions. Diumenge el primer participant sortirà a les 9 del matí i es preveu que cap a 2/4 de 4 ja es faci el lliurament dels trofeus. Per acudir com a espectador hi ha dues possibilitats. Els més fervents seguidors del trial podran comprar un trial i seguir amb les seves pròpies motos als pilots a cada una de les zones. També es pot optar per veure les zones més properes al pàdoc com l’Indoor o l’anomenada zona Xauxa, que estarà a l’antiga via, camí de Pedret. La sortida i l’arribada de la prova serà al centre de Cal Rosal.

Comentaris