Navàs fa un mercat d’intercanvi de joguines, aquest dissabte al matí

Navàs organitza demà un mercat d’intercanvi de joguines. És una activitat que s’emmarca dins de la tercera setmana europea de la prevenció de residus, i té com a objectiu evitar que jocs que estan en bon estat i els nens i nenes ja no fan servir acabin a les escombraries, ja que poden servir per altres menuts.
Aquesta és la finalitat del mercat, el primer que es fa a Navàs exclusivament amb joguines i material infantil divers, tal com ha comentat en una entrevista a Ràdio Berga la tècnica de Medi Ambient de Navàs, Susana Ribera: “estaria bé que la gent hi portés una mica de tot: joguines, disfresses, DVD de pel·lícules, CD , col·leccions de cromos…” Tota mena de jocs però en bon estat. És un dels requisits per portar joguines a la parada que hi haurà demà al mercat de Navàs.
La idea d’aquesta iniciativa és conscienciar de la importància de no llençar material que encara està en bon estat, ja que d’aquesta manera contribuïm a generar menys residus i així allargar la vida dels dipòsits controlats.
El mercat d’intercanvi de joguines de Navàs es farà demà, de les 10 del matí a la 1 del migdia al passeig de Ramon Vall, a continuació de les parades del mercat setmanal. També hi haurà un punt d’informació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i exposició de camions i maquinària de la recollida de residus i neteja viària.

X