Francesc Homs tanca el Fòrum 10 de Puig-reig

El cicle de conferències Fòrum 10 Comunicació tanca aquest vespre l’edició d’aquest any amb la intervenció del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs. Es tracta d’una de les cares més visibles del Govern d’Artur Mas, no en va es tracta de l’encarregat cada dimarts de donar a conèixer els acords de govern que es prenen al Consell Executiu. Homs centrarà la seva intervenció en la comunicació a Catalunya en la nova situació econòmica i social.
L’emissora municipal de Puig-reig, amb el suport de l’Ajuntament, organitza des de fa 21 anys aquest cicle de conferències que any rere any porta al Berguedà les figures més rellevants de l’àmbit comunicatiu català. En aquesta edició, reduïda a causa de la crisi, hi han intervingut també el periodista esportiu de Televisió de Catalunya Lluís Canut i el crític de televisió Ferran Monegal.
La conferència de Francesc Homs començarà a les 9 del vespre a la sala d’actes Doctor Llaverias de Puig-reig.

X