Els Pastorets de l’Ametlla tanquen la programació nadalenca al Berguedà

Aquest cap de setmana l’Ametlla de Merola representa els seus Pastorets. Serà en el seu format concert, ja que el teatre, tot i estar reformat, no compta encara amb el muntatge definitiu dels decorats i els sistemes d’il•luminació i so. Un muntatge que com cada any té molt bona resposta de públic i mobilitza a un centenar de persones entre actors i tramoistes, a més dels 25 músics de l’orquestra i el 20 cantaires de la coral.
Aquest format de Pastorets es va crear fa un parell d’anys, quan la representació es va traslladar a l’església de la colònia a causa de les obres al teatre. Enguany, per tercer any s’opta per aquest format que combina algunes de les escenes dels pastorets amb la música i que tant l’any passat com l’anterior va tenir molt bona acceptació.
Les representacions seran demà dissabte a les 10 de la nit, i el diumenge, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar per Internet, a la pàgina web www.ametllademerola.cat, o bé per telèfon (trucant al 686 278 836). Costen 15 euros anticipades i 20 a taquilla.

ÚLTIMA REPRESENTACIÓ DE PASTORETS A BERGA
Aquest cap de setmana el Berguedà tanca el calendari de representacions nadalenques. A més dels Pastorets de l’Ametlla, hi haurà la darrera sessió dels de Berga, que munta l’Agrupació Teatral La Farsa al Teatre Municipal. Serà diumenge a 2/4 de 6 de la tarda.

X