Mobilitat Berguedà

General

El Berguedà es promociona a la Fira de Tarascon, a França

El Berguedà s’ha donat a conèixer a la Fira de Tarascon sur Ariège, que s’ha fet en aquesta ciutat francesa del 5 al 8 de maig. Es va tancar dimarts amb bona resposta d’assistents i d’estands participants, entre els quals diversos territoris europeus agermanats amb Tarascon, com és el cas de Berga, i també la ciutat italiana de Morsano al Tagliamento i la vila portuguesa de Monçao, que han compartit l’Espai Europeu.
La Fira de Tarascon és una de les més antigues d’Europa i gira entorn de l’agricultura, la ramaderia, els productes artesans alimentaris i la gastronomia, així com també es fan demostracions i degustacions de plats tradicionals de la regió de l’Ariège.
El Berguedà, a iniciativa del Casal d’Europa i en col·laboració del Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà amb el seu projecte Posa el Berguedà al teu plat, ha tingut presència a la mostra. Per una banda, s’hi va instal·lar un espai de promoció turística del Berguedà, on es va oferir informació sobre els recursos turístics, els allotjaments, i la gastronomia. I per altra banda, hi va assistir la Cansaladeria Mercè-Cal Refilat, de Gironella, que va donar a conèixer els embotits que s’elaboren a la comarca i va oferir degustacions. I també hi va ser l’artesana Violant, de Borredà, amb mostra de sabons i olis aromàtics del Berguedà.

Estic amb tu

Comentaris