Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Ajuntament de Berga aprova un préstec de l’ICO de 7 milions d’euros

L’Ajuntament de Berga va aprovar ahir al vespre un préstec de 7 milions d’euros que rebrà del Ministeri d’Hisenda, gràcies al pla de xoc perquè els consistoris puguin eixugar el deute amb els seus proveïdors. D’aquests 7 milions, uns 6,5 corresponen al deute de l’Ajuntament, i l’altre mig milió a l’Hospital Sant Bernabé. Finalment dels 8,1 milions que sumaven les factures presentades a finals d’any, l’import s’ha rebaixat a poc més de 7, tot i alguns deutes afegits. L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha destacat el pla de sanejament aprovat fa setmanes que preveu l’amortització del crèdit.
Tot i que a les darreres setmanes l’Ajuntament de Berga ha liquidat deutes d’obres del PUOSC i el Pla de Barris, després d’haver rebut a través de la Diputació, diners que els devia la Generalitat, mig milió d’euros del deute de farmàcia de l’hospital i l’avançament de les subvencions pendents de l’ACA, de les obres de la portada d’aigües del nou dipòsit d’aigua, han fet que el crèdit no fos més baix. El préstec es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern de CiU, l’abstenció de la CUP i PP i els vots negatius del PSC.

Comentaris