Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Ajuntament de Berga obre el termini per demanar lloc a l’empostissat de Patum

L’Ajuntament de Berga ha obert el període de sol·licituds per reservar una plaça a l’empostissat de Patum, que un any més s’instal·larà a la plaça de Sant Pere, a la zona de la Berruga, per facilitar l’accés a l’escenari de la festa a les persones amb mobilitat reduïda. La data límit per presentar les sol·licituds és el dilluns 28 de maig.
S’estableix un ordre de preferència per accedir a l’empostissat. Primer es donarà plaça a les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb un certificat de discapacitat corresponent; en segon lloc, aquelles persones amb disminucions superiors al 65%, i per últim, les persones més grans de 75 anys.
Els formularis es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, als baixos de l’Ajuntament de Berga, o bé descarregar-los al lloc web de La Patum i al de l’Ajuntament. Amb l’imprès de sol·licitud s’ha de presentar una fotocòpia del DNI i, si escau, una fotocòpia del certificat de disminució.
El dispositiu comptarà, una vegada més, amb la col·laboració de voluntaris de Creu Roja i amb un coordinador responsable, juntament amb el suport dels diferents serveis de seguretat locals.

Comentaris