Els alumnes de 3r A de la SES Serra de Noet de Berga guanyen el concurs ‘Joves i conducció’

Els alumnes de 3r A de la SES Serra de Noet de Berga han guanyat del concurs ‘Joves i conducció’ promogut a nivell català pel RACC, el Reial Automòbil Club de Catalunya.
La convocatòria d’enguany tenia com a lema ‘Motos i conducció segura’. Segons la professora del grup de la SES, Judit Lucas, la utilització de relats, fotografia i vídeo, i el premi d’un viatge pels guanyadors van ser elements que van motivar molt als alumnes.
De la SES hi van participar joves de 3r A i també de 3r B que no van guanyar però “van fer un molt bon paper”, segons Lucas.
Els nois i noies del centre berguedà de secundària van basar els seus treballs en les conseqüències de la conducció sota els efectes de l’alcohol, les drogues i la omissió de les normes bàsiques de seguretat.
El premi és un viatge a Futuroscope, a França, que faran durant el proper curs escolar. En paral·lel, dues alumnes del mateix centre i curs també han obtingut guardons. Alba Lozano i Paula Gorgas han guanyat el premi popular que es decidia a través de les votacions a la pàgina web del RACC.
Aquesta és la cinquena edició del concurs ‘Joves i conducció’ que organitza la fundació RACC amb el suport del Servei Català de Trànsit. Enguany s’hi ha presentat 785 treballs dels quals 361 de fotografia, 88 de vídeo i 336 de relats.
Per a més informació podeu consultar el web jovesiconduccio.cat o bé el del racc.cat.

X