L’Ajuntament de Berga adjudica a Foto Luigi la mostra sobre la Patum

L’adjudicació de l’exposició de la Patum a Foto Luigi, de Berga, ja s’ha fet. Tal com us explicàvem aquesta setmana, és l’empresa que ha guanyat el concurs que es va convocar als interessats en muntar una mostra itinerant sobre la festa del Corpus a Berga. Ahir, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Berga va adjudicar oficialment la redacció i execució del projecte a Foto Luigi.
L’exposició, que tindrà un cost de 150.000 euros finançats pel Ministeri de Cultura, ha d’estar enllestida abans d’acabar aquest any i ha de permetre divulgar i difondre la Patum arreu. I ho ha de fer incidint en els aspectes històrics, sociològics i culturals, de manera que els visitants s’emportin una idea el més aproximada possible de la festa.
De les set ofertes presentades, només sis van acabar aportant la documentació que es requeria. D’aquestes sis, la mesa de contractació va determinar adjudicar el projecte a Foto Luigi per haver obtingut la màxima puntuació al concurs. I ahir es va fer efectiva aquesta contractació.

X