Ferran Fornell i Carles Gallardo s’imposen al segon Dirt Track de Berga

El pilot de motos de Navàs Ferran Fornell es va adjudicar el segon Dirt Track de Berga, que es va fer dissabte a la nit al camp de futbol municipal. El navassenc va quedar per davant del gironellenc Franc Serra i de José Luis Hernández, tercer i segon respectivament en aquesta categoria. En quads, Carles Gallardo es va acabar imposant a Jesús Cucharrera, amb Josep Sunyé, en tercera.
Va ser una nit d’espectacle del motor, que va comptar amb un miler de persones com a espectadors, els quals van gaudir de les derrapades de motos, quads i carcros típiques d’aquesta modalitat.
La jornada va començar a les 8 del vespre amb les verificacions, els entrenaments i les mànegues classificatòries i de seguida va donar pas a l’espectacle. La nota negativa en la categoria de motos va ser per al pilot de Berga Josep Piedra, que va punxar una roda quan anava segon.
Per acabar la festa, organitzada pel Moto Club Foc i Fuegu, dos carcros van fer rugir de valent els seus potents motors i van arrodonir l’espectacle.

X