Els Mossos detenen un veí de Berga per tenir un telèfon robat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, veí de Berga, per tenir un telèfon mòbil robat. Portaveus policials han explicat que la detenció és conseqüència de la recerca que la unitat d’investigació de la comissaria de Berga ha fet dels cinc telèfons mòbils que van ser sostrets del vestidor del camp de futbol de Vilada el passat 13 de març.
Aleshores, després d’investigar els fets, els Mossos van detenir, el 18 d’abril, el presumpte autor dels furts, Carlos Odrian A. F., de 21 anys i veí de Berga, de nacionalitat veneçolana i amb tres antecedents penals. Llavors, però, no es van poder recuperar els telèfons sostrets i els agents van continuar amb la recerca.
El passat dijous, 2 d’agost, van localitzar una de les persones que tenia un dels aparells. Es tracta de Jonly Starlyng R. R., de 22 anys, veí de Berga i de nacionalitat dominicana, sense antecedents, al qual van detenir per posseir un objecte robat. El detingut va al•legar que desconeixia “l’origen il•lícit del terminal”, va col•laborar amb la policia i va reconèixer que coneixia al presumpte autor del robatori.
El mateix dijous va declarar i la policia el va deixar en llibertat ja que “donava fiança de presentar-se davant l’autoritat judicial quan fos requerit per fer-ho”.

X