Navàs acull demà a la nit una sessió d’observació astronòmica solidària

Navàs farà demà a la nit una observació astronòmica solidària a benefici dels afectats pels incendis de l’Alt Empordà. La iniciativa va a càrrec de l’associació Amics de l’Astronomia de l’Alt Llobregat i el Cardener i compta amb el suport de l’Ajuntament de Navàs. Es tracta d’una sessió “pública i gratuïta”, segons han explicat des del consistori, adherida a la campanya ‘La nit dels estels solidaris’.
L’activitat es farà amb cinc telescopis, que portaran diferents aficionats a l’astronomia, i que permetran als participants fer observacions de la lluna i Saturn, entre d’altres planetes i estels.
L’observació astronòmica popular es farà a l’estació d’autobusos de Navàs i començarà a 2/4 d’11 de la nit. Els organitzadors han triat la nit de demà perquè les previsions meteorològiques apunten que les condicions seran idònies per observar l’univers.

X