Casserres acull el primer Crosscountry, diumenge

Pilots experimentats i pilots més esporàdics podran gaudir aquest diumenge, 16 de febrer, del primer Crosscountry de Casserres. Es farà als terrenys de Cal Canudas, i està pensat per a què hi puguin participar pilots de més nivell i de menys.
Es marcarà un recorregut de 6,5 quilòmetres i es donaran set voltes al circuit, que serà variat amb zones ràpides, passos estrets i alguna trialera sense dificultat excessiva, segons han explicat la junta del Trofeu Català de Resistència i el Motoclub Baix Berguedà, que organitzen la prova.
El guanyador serà el que trigui menys temps a completar les set voltes al circuit. La participació serà individual i és necessari disposar de com a mínim llicència social d’un dia.
Les categories admeses són Q1, QAmateur, Aficionats i ATV’s. El preu de la inscripció és de 60 euros per pilot, sigui quina sigui la categoria.
A les 8 del matí, d’aquest diumenge, es faran les verificacions tècniques i administratives. A les 10 es donarà el tret de sortida a la prova. A 2/4 de 2 es farà l’entrega de premis.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.quadresistencia.com.