Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Escola Xarxa de Berga fa els seus Jocs Olímpics

Els alumnes de l’Escola Xarxa de Berga celebren avui, dimecres, els Jocs Olímpics. Es tracta de la 29a edició d’aquesta diada, que ha començat al matí amb l’encesa de la torxa olímpica a la plaça de Sant Pere, amb la presència d’autoritats de l’Ajuntament de Berga.
A continuació, s’ha fet un recorregut amb la torxa per carrers cèntrics de Berga (carrer Balmes, carretera de Ribes, passeig de la Pau, carrer Pere III i Rasa dels Molins). Un cop a l’escola, s’ha encès el peveter, s’ha llegit el Jurament Olímpic, i s’han iniciat les proves atlètiques. Entre les proves, s’ha fet salt d’alçada, salt de llargada, llançament de pes, cursa de resistència, cursa de mig fons, i velocitat. Anaven dirigides als alumnes de 1r a 6è. I a la tarda, proves destinades als nens i nenes de P2 a P5.
L’entrega de medalles als guanyadors dels Jocs Olímpics de l’Escola Xarxa es farà aquest proper divendres, 16 de maig.

Comentaris