L’ Ocupa’t de Berga busca dues persones a l’atur per cobrir temporalment dos llocs de treball

El servei Ocupa’t de Berga té ofertes de feina temporal per a persones a l’atur.
Per una banda, s’ha obert la convocatòria per cobrir una plaça com a personal a l’Oficina de Turisme de Berga. És una feina per mig any a jornada completa. Per poder optar a aquesta plaça cal tenir estudis en turisme, història, història de l’art o altres relacionats amb l’àmbit cultural. També es valorarà formació complementària relacionada amb el lloc de treball, així com també l’experiència. Es demana domini del català, castellà, anglès o francès, així com també de les xarxes socials.
Les persones interessades en aquesta feina que compleixin els requisits han de fer arribar les sol·licituds al Servei Ocupa’t de Berga (c/ Barcelona) abans d’aquest divendres, 13 de juny. Cal portar els títols pertinents, la fotocòpia del títol/acreditació del nivell d’idiomes, la fotocòpia del document DARDO (full d’inscripció al SOC), i el currículum. Per a més informació podeu trucar al 93 821 33 11 (Ocupa’t).
Per altra banda, també s’atorgarà una plaça de feina temporal a la biblioteca de Berga els mesos de juliol i agost. Per optar a aquesta plaça laboral són imprescindibles estudis en biblioteconomia i documentació, magisteri i/o TEI, i es valorarà formació complementària relacionada amb el lloc de treball, així com també experiència. A més cal tenir coneixements d’informàtica, dominar el català o el castellà. Els horaris de la jornada laboral són de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí 2 del migdia, i els dimarts i els dijous també tardes: de 4 a 8.

X