Berga, Cultura

Castells d’alçada a la Diada Castellera dels Quatre Fuets, a Berga

Castells d’alçada a la Diada Castellera dels Quatre Fuets, a Berga

castellersBerga viurà aquest diumenge, 15 de juny, una diada castellera d’alçada. Els Castellers de Berga estaran acompanyats dels Castellers de Barcelona i els Castellers de Vilafranca, que són l’elit del món casteller.

L’actuació del dia dels Quatre Fuets es farà a la plaça de Sant Pere de Berga a partir de 2/4 de 12 del matí. Cada colla alçarà els seus millors castells, i els Castellers de Berga tenen previst d’estrenar-ne un dins la gamma de 7, que és el 5 de 7. No l’han fet en cap actuació i serà un repte, ha dit a Ràdio Berga el president dels Castellers de Berga, Xavi Torrabadella (pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt).

Els Castellers de Berga assagen perquè la Diada dels Quatre Fuets surti rodona. En aquest sentit, organitzen un assaig especial per demà, divendres, 13 de juny. Serà a la plaça Sant Joan de Berga a 2/4 de 9 del vespre. Després de l’assaig es farà un sopar popular al Casal Panxo i concert amb l’actuació de RiU.

FOTO: Actuació dels Castellers de Berga a la Festa Major de Puig-reig, emmarcada en la campanya ‘Catalans Want to Vote’. AUTOR: Manel Serrat

Castellers de Berga Quatre fuets

Comentaris