La banda del Memorial Ricard Cuadra interpreta el Concert de Patum a Barcelona, aquest dijous

Les músiques de la Patum sonaran avui a Barcelona amb l’actuació de la banda del Memorial Ricard Cuadra al Centre Artesà Tradicionarius (C.A.T.), on com cada any s’hi farà una prèvia del Concert de Patum. El concert del Memorial, que enguany barreja instruments de corda i de vent, es farà dissabte a les 10 de la nit a la plaça de Sant Pere de Berga però abans, avui dijous 12 de juny, es podrà veure al Centre Artesà Tradicionarius del barri de Gràcia de Barcelona. Serà a 2/4 de 10 de la nit.

La Banda del Memorial Ricard Cuadra, que la formen músics de totes les formacions berguedanes que toquen a La Patum sota la direcció de Sergi Cuenca, actuarà enguany amb l’Orquestra de Corda de l’Escola Municipal de Música de Berga, sota la direcció d’Albert Romero.

En aquesta ocasió, s’han encarregat les obres al compositor Àlex Martínez i els músics de l’escenari comptaran també amb un quartet de corda professional, encapçalat per la violinista berguedana Alba Roca, i el violinista de Granollers Oriol Saña, que introduirà la sonoritat electrònica a l’espectacle.

X