Un Mosso fora de servei de la comissaria de Berga deté un menor a Manresa per robar una bossa de mà

Un agent fora de servei de la comissaria dels Mossos de Berga va detenir a Manresa un menor d’edat com a presumpte autor d’un robatori amb violència. Els fets van passar el 3 de juny cap a quarts de sis de la tarda quan la víctima, una dona de 58 anys, estava asseguda en un banc i va patir una estrebada a la bossa de mà. Un menor se li va acostar corrent i li va robar.

La dona, acompanyada de la seva néta, va començar a córrer darrer el noi mentre alertava els vianants. En aquell moment, un agent fora de servei va veure el jove corrent i va perseguir-lo fins trobar-lo uns carrers més enllà mentre s’amagava la bossa sota la jaqueta. Al lloc hi va acudir una patrulla de la Policia Local que va col·laborar en la identificació.

X