Cal Rosal viu un cap de setmana de Festa Major

Cal Rosal viurà un cap de setmana d’activitat en motiu de la Festa Major. Les propostes van començar ja dissabte i diumenge passat però el gruix dels actes es concentra aquests dies.
Avui, divendres, a 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça de l’Estació, hi haurà una actuació del grup Koloraines. I a les 10 de la nit, a la mateixa plaça, cantada d’havaneres amb Sac i Ganxo.
Demà, dissabte, a les 6 de la tarda partit de futbol de veterans, en motiu del 15è Memorial Rafael Boixader. Més tard, a les 8 de la tarda, a la Plaça de l’Estació, els assistents actuació dels Castellers de Berga. I a 2/4 de 10 de la nit, també a la plaça de l’Estació, Estanis Triviño Tort llegirà el pregó de Festa Major, que precedirà el sopar popular amenitzat pel grup humorista Gats Xou.
I la Festa Major de Cal Rosal es clourà aquest diumenge amb més propostes. A les 11 del matí, missa solemne cantada per la Coral Estel. A 2/4 d’1 del migdia, la Cobla Principal de Berga oferirà una audició de sardanes a la plaça del Centre, acompanyada del vermut popular. I finalment, a partir de les 8 de la tarda i com a cloenda de la festa, Jordi Bruch amenitzarà el ball de Festa Major, a la Plaça de l’Estació.
El programa d’actes l’ha organitzat l’Agrupació Cultural Esportiva Cal Rosal, que ha posat a disposició de tothom qui ho desitgi els tiquets del sopar popular al Comerç de Cal Rosal.

X