Castellar de n’Hug torna a tenir cobertura de Movistar després de sis dies sense

Movistar ja ha resolt l’avaria que ha deixat Castellar de n’Hug sis dies sense cobertura telefònica. Des de dimecres passat i coincidint amb el festiu del 15 d’agost Castellar, amb una gran afluència de turistes al poble, ha estat sense cobertura de Movistar perquè es va espatllar un dels aparells que la companyia té instal·lats en aquesta població de l’alt Berguedà.

Una situació que ha creat malestar al poble, sobretot a restaurants i comerços que no han pogut cobrar amb targetes de crèdit. L’alcalde, Salvador Juncà, està molest, enfadat, i lamenta que fins ahir dilluns a la tarda no hi comencessin a treballar els tècnics. Ahir al vespre ja es va restablir part del servei i aquest matí ja pràcticament tot el poble tenia cobertura, a l’espera que en les properes hores tot funcioni al 100%, després d’haver canviat el transformador espatllat.

L’alcalde ha avançat que al setembre es reunirà amb comerciants i responsables dels establiments afectats per decidir si emprenen alguna mesura contra Movistar, com ara interposar una denúncia a la companyia per la manca d’efectivitat per resoldre el problema. Consideren que Movistar no ha estat a l’altura, critiquen el mal servei i lamenten que això els hagi perjudicat en ple agost i en unes dates amb el poble ple de turistes.

X